Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 400 lei

Intretinere aer conditionat

Intretinere aer conditionat Bucuresti

De ce o intretinere aer conditionat periodica a aparatelor de aer conditionat? 

In cazul instalatiilor de climatizare rezidentiale, s-a dovedit ca este mult mai avantajoasa intretinerea corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat, comparativ cu remedierea costisitoare a eventualelor defectiuni care apar datorita neintretinerii corespunzatoare.

Cu timpul, berclurile si holenderele instalatiei de aer conditionat se distrug sau se slabesc datorita trecerii bruste de la rece la cald si invers ducand la pierderi de freon si inevitabil la deteriorarea unor componente, sau chiar a intregului sistem de climatizare.Recomandam intretinere aer conditionat!
Se intampla frecvent ca la pornirea unui sistem de A.C care nu a fost verificat si curatat, sa se raspandeasca un miros neplacut in locuinta sau in birou, de aceea experienta noastra de pana acum a dovedit ca durata de viata a unui aparat care beneficiaza de inspectii tehnice si intretinere inaintea fiecarui sezon de functionare, creste considerabil!

Intretinere aer conditionat Bucuresti

Specialistii americani de la Asociaţia Medicală Americană (The American Medical Association), au aratat recent că 50% din toate problemele noastre de sanatate sunt cauzate sau favorizate de poluarea aerului interior, in special de prezenţa aici a bacteriilor care se produc in unitatea de interior a aerului conditionat. Alergenii (bacteriile) sunt substante straine care, introduse in organism prin respiratie, produc alergii, adică majorează patologic sensibilitatea organismului, inducand imbolnavirea acestuia.Recomandam intretinere aer conditionat!
Din aceasta cauza echipa noastra de tehnicieni frigotehnisti ofera intretinerea aer conditionat, igienizarea aer conditionat plus ca filtrele aparatelor de climatizare trebuie curatate periodic de catre noi cu solutii speciale, deoarece in ele se aduna alergeni, praf sau par de animale ce pot cauza infectii respiratorii.Suntem prezenti cu serviciul de intretinere aer conditionat alaturi de toti clientii nostrii care vor sa protejeze aparatul si familia.

Va putem ajuta cu service aer conditionat, intretinerea aer conditionat, igienizarea aer conditionat in cel mult 24 ore de la solicitarea comenzii.

Sunati-ne la urmatorul nr de telefon pt o programare: 0769.191.361 . Intretinere aer Conditionat Bucuresti 

Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonGoogle Plus
Call Now Button