Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 400 lei

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Cand vine vara ne aducem aminte ca in locuinta noastra sau la birou exista cel putin un aer conditionat dar oare de cate ori i-am dat atentia cuvenita?

Igienizarea sistemului de aer conditionat este o necesitate care trebuie efectuata anual sau de doua ori pe an daca este folosit intens.

Aceasta se efectueaza folosind solutii profesionale dezinfectante si antibacteriene dupa acest proces te asiguram ca scapi de mirosurile neplacute si  vei respira un aer mult mai curat si sanatos!

Este indicat, o data pe an sa fie efectuata o verificare riguroasa a echipamentului pentru a functiona la parametrii optimi si anume verificarea cantitatii agentului de racire, legaturilor electrice si starea compresiei motorului exterior.

Prin Igienizare aparat de aer conditionat intelegem curatarea si spalarea filtrelor, dezinfectarea bateriei de condensare si tavita de condens eventual curatarea turbinei.

In plus, aveti 15% reducere la piesele de schimb si manopera pentru alte servicii.

Apeland la noi aveti certitudinea ca solicitarea dvs este rezolvata in aceeasi zi sau in maxim 24 ore si aerul conditionat este perfect functional.

Avem peste 10 ani experienta in instalatii de climatizare, igienizare aer conditionat, montaj, servisare si incarcare freon in instalatiile AC. Oferim evaluare si deplasare gratuita la domiciliul clientului oriunde in Bucuresti pentru efectuarea reviziei complete a instsalatiei de aer conditionat.

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Igienizarea completa prin demontarea unitatii interioare si curatarea acida a elementelor componente este singura metoda care ofera garantia de eliminare 100% a bacteriei Legionella pneumophila responsabila de mirosurile neplacute si depunerile nocive din instalatie.
Un serviciu complet, realizat in bune conditii la domiciliu, cu o durata de maxim 60 minute!

Acoperim toata gama de sisteme de aer conditionat: split, multi-split, caseta, duct, sistem VRF si VRV, chillere, ventilo-convectoare, pompe de caldura si centrale tratare aer. Toate lucrarile noastre beneficiaza de garantie implicita si explicita pentru un sezon (minim 6 luni). Oferim experienta, calitate si preturi corecte, nu ieftine plus deplasare gratuita la domiciliul clientilor in Bucuresti.

Sunati la urmatorul nr de telefon pentru o programare: 0769.191.361. Igienizare aer conditionat Bucuresti. 

Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonGoogle Plus
Call Now Button